Skip to main content
Okategoriserad

Bunkra…..

By 2020-03-13One Comment

Gick och handlade igår och mötes av detta. Folk bunkrar alltså på riktigt. Och utanför apoteket var det storbråk då folk ”fulparkerade” mitt i gatan för att springa in och bunkra upp.

Det är som jag skrev igår, rädslan är vår värsta fiende!

Här hemma är det förkylt läge, jag, Alva och Edvin är friska, men annars snörvlas det på rätt friskt. Igår natt fick Love en rätt så rejäl kruppattack. Det känns skönt att vi numera reder ut det själva här hemma, vill ju inte belasta vården just nu om det inte är absolut nödvändigt. Tänker på alla som jobbar inom vård och omsorg just nu. Vilka hjältar! Att navigera kring oro och rädsla i dessa tider kan inte vara enkelt.

Vi håller oss hemma och försöker göra det bästa av situationen. Baka kakor och göra utflykt till vardagsrumsgolvet.

Kram till er och hoppas ni mår gott i allt detta.

One Comment

  • Christina skriver:

    Mmm.. just så här såg det ut igår på Ica när jag handlade oxo.. Jag tog den sista köttfärsen.. Men jag bunkrar inte jag heller.. tänker att vi inte behöver det, och att det faktisk snart kommer vända. Självklart håller jag på med lite extra säkerhetsåtgärder hemma dock. Byter handdukar varje dag, tvättar toaletter varje dag och familjen får tvätta händerna lite oftare, tvättar av dörrhandtag en gång om dagen oxo.. lite överdrivet kanske, men jag tänker att jag håller på i en vecka eller så. Kraaam❤️

Leave a Reply