Skip to main content
FamiljHusdrömmen

Blå band, blåst och magsjuka.

By 2019-09-163 Comments

Poff så var denna helg slut. Phu! Förra veckan var lite av en utmaning. Mitt i allt som måste rulla så åkte jag på en sväng av magsjuka, en light variant men ändå. Med Morgan som nu spelar på kvällarna så finns det noll utrymme att gå undan och självömka. Med fyra barn så är det ju en del nödvändigheter som bara måste fixas. Vill ju heller inte be någon komma hjälpa mig, som jag sen smittar ner. Nä fy va kämpigt det var. När jag blir så där fysiskt svag så får jag förnimmelser från hur det var, den där  sista tiden som gravid. En slags hjälplöshet inför att inte mäkta med. Ångestladdat för mig.

Tur det gick över snabbt!

Igår hängde vi på tomten igen, lyckost mig! Vi hängde blå band på alla träd som ska vara kvar. Rött för bort och blått för kvar. Nästa vecka röjer markläggaren in och då ska det vara lättjobbat och tydligt.

Jag filmade även en liten rundtur på tomten, liksom innan trädfällning. Kul att titta tillbaka på senare och se hur det faktiskt såg ut när vi köpt tomten, innan vi drog igång allt. Kommer lägga upp filmen här, ska bara lära mig hur jag klipper och lägger upp filmen först. Ganska kul sätt att kommunicera till er oxå! Jag blir rörlig helt enkelt 🙂

Med gummistövlar på! Rejält och tryggt!

Här mår jag bra! Vi hade styrt upp barnvakt och käkade lunch på restaurang, lyx!

 

Kaffet drack vi vid vattnet och blåste nästan bort. Vi såg en segelbåt kryssa sig fram i motvind och det såg verkligen ut som om den skulle kapsejsa. Jag spanade ansvarsfullt tills de kommit i lä, inte för att det var till någon hjälp för dom. Superproffs, men en vet ju aldrig…..

Äpplen kom jag hem med. Några som nästan är övermogna och några som nog är rätt omogna. Får se om jag hittar på något skoj med dom. Återkommer där.

Ja och så barnen då, ni ser ju hur bra det går att vara magsjuk tillsammans med detta gäng…..

Kram på er och önskar er en bra start på veckan!

3 Comments

 • Malin skriver:

  Tapperhetsmedalj till alla föräldrar som måste ta hand om sina barn när de själva är sjuka! Som om det inte var kämpigt att vara förälder ändå, utan att må som en skrutt i ett gäng med hyperaktiva duracellkaniner…
  Härliga bilder från tomten, vad kul att kunna titta på sen när allting är klart!

  • Anna-Maria skriver:

   Ja visst borde vi få medalj! 🙂 Så kul att dokumentera en del kring husbygget. Känns fortfarande lite overkligt att det faktist kommer att komma ett hus! 🙂

 • Christina skriver:

  Vilken härlig dag☀️ det var du och ni värda🥂 Skål för vardagslycka😍

Leave a Reply