Skip to main content

September har ändå  varit rysligt fin, ljust och varmt med friska vindar. Men kvällarna är mörkare och jag anar en kyligare höst alldeles bakom hörnet. Många är göromålen, familjen har ju även varit drabbad av både förkylningar och magsjuka. Då gäller det liksom att haka i någonting. Hänga upp sig i något mysigt. Något som får hårrötterna att krulla ihop sig.

Njutgrejer för mig i September är:

 • Har just upptäckt https://sarabackmo.se/blog/ så mycket information om odling, hon har även en YouTube kanal som är helt fantastisk, många små filmer direkt från trädgården om allt från täckodling till att bli självförsörjande på grönsaker. Men även många inspirerande tips för en nybörjare som mig.
 • Ungar i pyjamas med nytvättat hår. Låt mig vila där i soffan tillsammans.
 • Meryl Streeps rollprestation i HBO serien Big Little lies( äh föresten alla hennes filmer, älskar henne ) hon slår an på den finaste strängen och min hud knottrar sig så överjordiskt bra är hon!
 • Ljudet av ett äpple som dras från sin gren, plopp, plopp och lukten från äppelpajen som just kommit ur ugnen.
 • Mammas stickade tröjor, det är feelgood på högsta nivå. En promenad i den stickade tröjan en doft av ull och jag hör ljudet från mammas stickor som möter varandra framför en deckare på tv, antagligen Morden i Midsomer.
 • Att blanda detta njutet av stickade tröjor, Alva och Edvin hand i hand, jag ryser längst ryggraden.

Det blir en bra höst! I detta hakar jag fast mig!

Ull, Meryl Streep, ungar, äpplen och odling får hålla min hand när höstvindarna drar in.

5 Comments

 • Kicki skriver:

  Dom bilderna på Alva och Edvin….deras sprittande glädje förgyller min dag. Varma ulliga kramar till dej❤

 • Christina skriver:

  Ja asså höst är inte helt fel… Mycket mys kan man få till i familjen och man får tända ljus med gott samvete – bara en sån sak.. Varje årstid har sin tjusning och absolut hösten.. Tack för tipset med hon som odlar, är själv så sugen på att odla mera framöver!! Kramiz🌸

  • Anna-Maria skriver:

   Ja hon är verkligen jättebra och finns hur mycket info som helst! Jag fastnar lätt där 🙂 kram kram

 • Terese Johansson skriver:

  Tack så mycket för att du bjuder på dina vackra tankar, ord och upplevelser! De är som balsam för själen.. Hoppas du får en magisk höst! Stor kram från Terese.

  • Anna-Maria skriver:

   Men åh! Tack snälla! Att läsa din kommentar är som balsam för min själ! Tusen tack och många kramar!

Leave a Reply