Skip to main content
Familj

Crock potten räddar mig igen

By 2020-01-09No Comments

Dags för skolstart här i Stockholm. Jag har haft en liten klump i magen inför det. Ingen allvarlig oro på något sätt. Men jag vet ju att lössen kommer ta oss igen, för att inte tala om vinterkräksjukan. Suck! Vi har oxå haft några trista dagar så det mesta har känts lite skört. Men igår skärpte jag ihop mig. NÄ! Inte kan vi avsluta jullovet såhär trist och tråkigt! Så igår eftermiddag tog jag med mig Wille och Love för att bowla.

Se vilken grym bowlare! När momentet tävling sattes på agendan blev det inte lika kul. Jag försökte medla och peppa och övertyga om att det är ingen tävling!!!! Detta är bara på skoj!!!!! Vi har ju KUL!!!

Man kan väll säga att mitt budskap inte riktigt gick hem hos alla…….och jag var väldigt nöjd över att jag bara bokade i en timma och inte två……

Fast liiiiiite kul var det allt.

Men det bästa var nog när vi kom hem och lägenheten var tom, men luktade ljuvligt av middagsmat. Jag hade nämligen förberett en köttfärssås i crock potten redan på morgonkvisten och nu hade hen stått där och lagat middag till oss. Synd bara att den inte gjorde bechamelsåsen eller monterade själva lasagnen, det fick jag göra alldeles själv.

Men ändå! Vilken hjälp på vägen!

Tänker nu såhär – Det är ju självklart ingen ide att förfasa sig för alla åkommor vi kommer att dra på oss denna termin. Jag får helt enkelt jobba med min acceptans och sen tar vi hjälp av crock potten den torde klara det mesta!

Kram på er och hoppas ni får en fin dag och herreguu snart är det ju helg igen 🙂

Leave a Reply