Skip to main content

Visst vill ni hänga med när Morgan och jag har datenight?! Igår hände det!

Vi hade ju barnvakt när vi var och röjde ur på landet, det funkade så himla bra. Så igår styrde jag upp barnvaktande igen.

Låt datenighten börja! Eller night föresten….det var mer eftermiddag.

I parkeringsgaraget, titta så peppade! Vi var nämligen påväg till en tidig middag.

En körv på Ikea är oxå middag!

Vi behövde inhandla lite grejer till lägenheten, bla en våningsäng till Wille och Love.

Dom höll föresten på att kissa ner sig av skratt när de såg att jag klätt mig i klänning, gjort mig fin i håret och satt på läppstift för att åka till Ikea.

”Ja men vi har ju en date, jag och eran far!” sa jag ” ha ha ha ha vaaaaa ska du på date med pappa!!!! på Ikea????? ha ha haha” dom garvade läppen av sig.

Alva och Edvin vart i alla fall väldigt nöjda! Förutom våningsäng så kom vi även hem med färg och penslar.

Edvin var så noggrann och med största koncentration tog han sig an sin allra första sax.

Alva är lite mer fri i sin kreativitet!

Det är något helt makalöst att få följa tvillingar.

Att se dom gå sida vid sida men ändå dra åt två helt olika håll!

4 Comments

 • Christina skriver:

  Mmm smaskigt med körv😂 Asså dessa tvillingar, är det nåt man bara vill äta så är det ju dom😍😍😍 Så gooooa’❤️ Ha det bäst även denna härliga semesterdag☀️ Vet du… jag har fixat det hittills…. Trots att jag även haaaar bakat och inte köpt ballerina (eller jag har gjort det oxo), så fixar jag ”njuta och slappa” – så nöjd över detta då det tidigare år har varit svårt att få till och man stressat även på semestern – men nej.. inte den här gången.. Och det kan mycket väl va’ för att du och ni gjorde oss runt er medvetna😍 – varje dag den här semestern är en njutning… Så stolt😂😘

  • Anna-Maria skriver:

   Men åh så härligt det låter! Helt underbart! Grattis till njutet! Många kramar

 • AMi skriver:

  Visst är det väl skapande verksamhet att få till en date på IKEA? Barna har mycket att brås på! Imago – föreställ er bara… och vild nyfikenhet och ”allting går om man bara vill”. Och visst påminner Alva smaskande pensel, väldigt mycket om sin moster vid ungefär samma ålder, undersökande chokladpudding över ett helt bord? Kreativiteten flödar i hela familjen – vilken lycka!

Leave a Reply