Skip to main content

Ja men hörni! Dagen såhär innan husleverans så fladdrar mitt hjärt än hit, än dit. Vårt hem ser mest ut som om en tornado just dragit förbi, så låt oss istället titta på julbaket genom tiderna hemma hos oss.

Love för x antal år sedan, han har alltid gillat mjöl 🙂

Vi  bakar mest lussesniglar. Jag tror detta var samma år vi hade invasion av mördarsniglar på landet och jag fick barnen att gå runt och klippa sniglar i sommarkvällen. Tror detta bearbetades i just lussesniglar lagom till lucia…..

Detta bak minns jag särskilt väl. Jag var gravid med Alva och Edvin och nådde knappt fram till kaveln.

Viktigt och smaka så en vet att det blev gott.

Vipps så var det fyra ungar kring degen.

Älskar att Edvin har smugit in en degklump i kinden som han står och suger på.

Får nog bli ett julbak till helgen. Ska bara bygga lite hus först 🙂

One Comment

  • Christina skriver:

    Ooo jaaa🎄😍🎄 Nåt av det bästa med hela december – julbak med barnen😍 Vet du, igår kväll gjorde jag och tjejerna pepparkaksdegen, och det blir superenkel middag idag så vi kan börja baka så fort jag hunnit hem från jobbet och hämtat lillebror på förskolan – Kraaam🎄

Leave a Reply