Husdrömmen

Nu drar det allt i hjärtat!

By 2019-12-02 6 Comments

Godmorgon Måndag!

Idag är veckan då vårt hus kommer! Så pirrig att jag går upp i limningen!

Igår for vi till vår gata för att lägga information i grannarnas brevlådor gällande Onsdagens husleverans!

Jag gick där gatan upp och ner, solen tittade fram och jag kände lukten av grillad korv. Jag sneglade in i trädgårdarna och där lekte barn i snön ( det låg faktist ett litet täcke kvar med snö därute ) och föräldrarna grillade korv över öppen brasa.

Det drog så i hjärtat när jag tog in hela härligheten. Just så som jag vill leva. I en trädgård! Och jag ska ta mig tusan grilla korv vareviga dag nästa vinter! Snyta snoriga barn och pussa deras vinter röda kinder, hälla allt för mycket ketchup på korven och njuta av att vara där jag vill vara. På våran plätt på jorden!

Jag klappade om våra äppelträd såklart, fick ju förklara att snart kommer huset och till våren har allt lugnat ner sig igen och de kan blomma för mig precis hur mycket de vill!

På Onsdag, då smäller det 🙂

 

6 Comments

Leave a Reply