Skip to main content

Heeej!

Jag har en sådan himla härlig fredagskänsla i kroppen! Ser fram emot helgen! Det ska visst regna, men det gör alls ingenting. Vi har en del att pyssla med inomhus. Lite bokhyllor som ska upp, källaren behöver rensas och lite annat smått och gott. Jag vill gå på promenad regnet till trots, ta med oss varm choklad och kanske en bulle. Plantera Narcisser vill jag oxå hinna med.

Jag går och klämmer på äpplena var eviga dag. Skär itu, men alla kärnor är inte bruna ännu, så lite tid kvar ännu innan jag kan dra igång att göra must. Men en äppelpaj får det kanske bli ändå.

Nästan alla tomater är skördade nu och jag har plockat in dem och lagt på fönsterbrädan. Det fyller mig med så mycket glädje ju!

Hösten är ju även grytornas tid och igår plockade jag fram crock poten. Gjorde en köttfärssås på lunchen som fick stå och puttra. Jobbade en del, hämtade barnen och när vi kom hem lektes det först en del i trädgården innan vi gick in. Men när jag öppnade dörren så luktade det ju som om någon stod där inne och lagade mat. Ha! Crock poten är min bästa vän. Bara att koka pasta, göra sallad och så är middagen klar. Smidigare än smidigast!

Ja men ni hör ju! Jag är pepp!

Härlig fredag på er!

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

2 Comments

  • U-70 skriver:

    Som alltid roligt att följa er vardag och dina tankar om livet. Härligt när det börjar falla på plats barnens vardag med rutiner och så roligt det blev så bra för Love trots hans oro inför skolstart i ny skola. Något han kan ha med sig inför andra nya saker. Det brukar bli bra👍
    Själv ser jag fram emot att slänga bort sommarblommor som gjort sitt, plantera lite skott (inneblommor), tvätta fönster och byta gardiner. Börjar bli kallt här upp i norr även om vi fortfarande har jättefin höst men nollgradigt flera nätter kanske tom någon minusgrad. Sedan bara njuta av myshelg med familjen.

    • Anna-Maria skriver:

      Åh så mysigt det låter! Och tack för att du läser bloggen och kommenterar så fint! Åhhhh borde verkligen oxå putsa fönster……kanske nästa helg…..kram

Leave a Reply