Skip to main content

Tjosvejs! Redan Söndagkväll. Poff sa det visst igen och så var helgen över. Jag hade ju planer på både långpromenad och plantering av Narcisser. Men vi premiär eldade i kaminen i stället. Sånt ultimat myspys! Då kan en ju knappt gå ut ju!

Men en del äppelplockande blev det ändå.

God paj blev det tydligen. Nååååågon var snabbt framme för smakprov…..

Äppelbröd i långpanna blev godaste mackan någonsin.

Inspektion av pumpabacken!

Bra helg ändå! Goda vänner kom på besök och så fixade vi en del med matförrådet i källaren. Såg att vi ställt minst 20.0000 flyttkartonger där, som vi ”missat” att packa upp……..ehhhhhh spännande att se vad vi glömt, gömt där……men det får allt bli nästa helgs bekymmer.

Undrar bestämt om jag ska ta och tända en brasa till …..hmmmmm inte så svårt val. 🙂

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

5 Comments

  • Carina Karlsson Sager skriver:

    Äppelbrödet ser otroligt gott ut💕Är det matbröd eller kaffebröd? Vad har du använt för recept? Jag älskar din blogg för jag mår så bra i hjärtat när jag läser den💕 det gäller även er podd💕☀️

  • Jenny skriver:

    Tack för en härlig blogg! Jag blir glad av dina inlägg, ert helt härliga familjeliv och din positiva inställning. Nu har jag satt en deg med äpplebröd, samma som du gjorde. Hoppas det blir gott 🙂

  • Barbro skriver:

    Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra! Tack för den avslutningen under en lång tid! Jag läser din blogg det sista jag gör, innan jag stänger datorn på kvällen, så det har nästan blivit som en aftonbön med de trösterika orden – ett ”amen”.

Leave a Reply