Skip to main content

Yes! Nu får det vara nog! Jag har varit alldeles för dålig på att ta hand om mig själv. Jag vet ju så väl vad jag behöver, men det har inte blivit av. Så mycket annat som kommit i vägen hela tiden. Men nu har det börjat sätta sina spår och kroppen är inte med mig som jag vill. Blir någon konstig låsning.

Så i morse tog jag upp tråden igen. Gjorde det där som jag mår så bra av.

På balkongen rullade jag ut de där mattorna som jag håller så kär. Det var hög tid för Yoga!!

Alva och Edvin ville först gärna vara med. Men jag lockade med film och smörgås inomhus och det gick hem. Bra så! Jag behövde en stund för mig allena.

Precis såhär. Med solen mot min kind, iklädd pyjamas och kofta. Andas och röra mig långsamt. Sträcka ut och fundera över alla ogråtna tårar.

Det måste bli ändring nu! Jag vill bli bättre på att prioritera mig själv. Det låter så enkelt, men jag måste allt formulera mig kring detta längre fram. Återkommer i frågan 🙂

Denna höst får allt lov att gå i hälsans tecken. Ingen viktresa jag ger mig ut på, det blir visst lätt där en landar när en börjar snacka hälsa. Nej! Jag pratar om inifrån och ut. Jag pratar om att ta hand om den där personen som burit en del. Kroppen som tagit mig genom graviditeter och förlossningar, alla spår det har satt. Jag vill plåstra om mig själv nu.

När filmen var slut fick jag besök igen av den här solstrålen. Perfekt timing. En stunds vila för alla.

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

Leave a Reply