Skip to main content

Alva och Edvin trivs så bra på förskolan. De pratar sig varma om personalen och de känns så trygga. Men Edvin har varit lite missnöjd med kompisarna. Han har flera gånger försökt förklara för mig vad problemet är. Det har verkat som om de har pratat ett annat språk……eller så pratar de för mycket…….eller kanske inte lyssnar…….eller så är det en skopa blygsel.

Men häromdagen när jag hämtade på förskolan så kom Edvin springandes mot mig och skrek ” JAG KAN PRATA MED KOMPISARNA NU! DOM HÖR MIG!”

Något hade släppt, och nu förstod de varandra.

Underbart!

Något annat som också är underbart är att vi har upptäckt att en granne i området är biodlare och slungar honung till försäljning.

Guld! Rent guld!

Passar mig fint då det verkar som om det halsonda kom tillbaka på mig. Suck!

Tur en kan söta tet med både det ena och det andra……

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

3 Comments

Leave a Reply