Skip to main content

Godmorgon härliga fredag! Gårdagens härlighet ifrån husbesöket består och jag känner mig ovanligt pepp!

Nu går det undan alltså! Sist vi var där så kunde vi ju gå upp på övervåningen och se lister vart rummen skulle hamna. Men nu var redan väggarna uppe! Alltså!!!!

Men först fick vi allt byta skor. Stövlarna står alltid beredda i bilen och det är väldans tur! Leran alltså! Leran!

Ja ni ser ju! Innan vi går in i huset slår jag alltid en lov kring tomten. Spanar in bygget utifrån men känner även in vår plats. Ljudet av fågelkvitter och hammarslag sjunger kring mig och allt är bara så jädra gött!

Jag hamnar visst alltid här, utanför vår vinterträdgård.

Lyckan i mina ögon! Nä, nu ska jag inte hålla er på sträckbänken längre, nu går vi in!

In och upp! När vi kommer upp möts vi av ett allrum på höger sida och de ni ser nu är den vänstra sidan med tre sovrum på rad och längst ner till höger  ser vi det fjärde sovrummet.

Vi ska försöka ordna barnvakt till Alva och Edvin, lite för mycket stegar och verktyg för att visa bygget för de minsta ännu. Men att få visa Wille och Love detta. Ge dem möjlighet att få välja sina rum. Titta ut genom sina fönster. Här ska vi bo! Här ska vi leva!

Ett barnrum!

Mitt och Morgans sovrum.

Men detta hörni….det gör mig nästan vingelsjuk……Bilden är tagen på ovanvåningen och vi ser nu rätt genom huset, ner till källaren. Jag vet nästan inte vad som är upp och ner. Om jag har höjdskräck? Ja!

Avslutningsvis, mitt namn på en påse…..”pluppar”…… ( om jag är glad att vi har totalentreprenad? JA!!! är heeelt lost när det gäller verktyg/bygga/fixa…. )

När jag ser våra namn sådär lite var stans blir jag alldeles mysrysig, blir så verkligt!

Nu ska jag använda denna lyckoenergi till att paketera denna dag på bästa sätt. Myskvällen hägrar och en helt ledig helg tillsammans ( Morgans sista lediga helg på ett tag )

Trevlig fredag på er och snart, alldeles strax, trevlig helg!

7 Comments

 • Ulle skriver:

  Så kul att följa er resa med att bygga hus, så fint det blir 👍🏻 Vilken spännande framtid ni har med allt 😍

 • Monika skriver:

  Vilket fantastiskt hus ni kommer att flytta in i! 🤩 Det är så roligt att få se alla bilder. Trevlig helg!

  • Anna-Maria skriver:

   Tack snälla! Det är så kul och dela med sig av detta. Kul att du gillar och hoppas din helg var fin! kram

 • Hanna skriver:

  Åh vad fint det kommer bli! Så kul att få följa ert bygge!! Ska tvillingarna dela rum? Tänkte eftersom du skrev 3 barnrum..

  • Anna-Maria skriver:

   Hej! Ja precis, twinsen får till en början dela rum och när vår äldsta blir tonåring ( han närmar sig med stormsteg ) så flyttar han ner i källaren och då har alla varsitt rum 🙂 kram

 • U-snart 50 skriver:

  Så mysigt att få kika in och så spännande för storkillarna att få följa med och välja rum. Veta vad de sen kan se från sina rum. Ser så fram emot att få fortsätta följa er resa när man kommer se mer och mer av all inredning.

Leave a Reply