Skip to main content

Istället för att sura över det obefintliga vädret så bläddrade jag i telefonens bilder. Tillbaka i tiden, nämligen till sommaren 2015 tror jag visst att det var.

Wille, Love och jag tog tåget till Mora för att hänga med mina föräldrar, syrran och hennes barn. Vi mötes på tågstationen av detta! WOW!

Ja ni ser ju glädjen!

Mina föräldrar överraskade oss med ett äventyr helt i Wild kids style.

Vi fick lagtröjor och ledtrådar och sen bar det av till skogen.

Glädjen! Den glädjen!

Hela dagen var så äventyrlig att barnen blev alldeles ystra. Och när vi hittade ett älgskelett, då var det bara så maxat!

Det här kusinerna alltså! Så mycket skratt och omåttliga mängder bus….

Viktigt att testa om mjukisbyxorna är vattentäta!

Ungar i skogen! Trevligare än så blir det inte!

Till sommaren har vi skogen in på knuten ju!

Alla fotografierna är tagna utav min begåvade syster Helena. Ni hittar henne på insta https://www.instagram.com/helenastorp/

5 Comments

 • Kicki skriver:

  Så roligt vi hade . Undrar om dom där nästan tonårskillarna fortfarande skulle gilla ett äventyr i skogen…..😉

  • Anna-Maria skriver:

   Ja så kul! Tror faktist de skulle uppskatta det nästan än mer idag! Får bli en tur till sommaren 🙂 särskilt om ni har något gammalt skelett någonstans 😉 kram kram

 • Helena skriver:

  ❤️❤️

 • Susanne skriver:

  Lyckas man bara bända bort de stora kidsen från hemmet (och datorn) så brukar de uppskatta skogen oavsett ålder. Jag stupar tyvärr vid bändandet… orkar inte tjata ihjäl mig på nästan-vuxna gossar som brölar om att de inte orkar. Synd. Men också trist att man ska tjata för att få med dem.
  Brukar satsa på yngsta istället som är 10. Han har fortfarande vett på att stänga av datorn när nåt roligare lockar; typ korvgrillning i skogen! Det är fina stunder. 😊

  • Anna-Maria skriver:

   Åh fattar verkligen det där med att tjata! Visst är det trist och så dränerande. Själv tycker jag även pucken med att få på våra minsta overaller, vantar och mössor ( som jag alltid måste leta efter ) ibland känns helt oöverstiglig……jag kämpar på 😉 Älskar korvgrillning!
   Kram och trevlig helg.

Leave a Reply