Skip to main content

Det har försvunnit saker här hemma! Jag har tänkt att det har med flytten att göra, vissa grejer kanske har hamnat i förrådet. Men det började bli lite väl mycket och jag funderade allvarligt talat på om vi hade fått ”lånare” här hemma. Ni vet, småfolk som bor under golvet och lånar en sockerbit här, en säkerhetsnål där osv

Men det var så stora grejer, helt plötsligt hade vi inga ryggsäckar, flera handdukar saknades, vattenflaskor, hörlurar, matlådor, flera regnjackor, Willes gympaskor, tröjor osv osv. Jag har förhört alla familje medlemmar, men ingen har en aaaaaning om vart allt kan vara. Frågade Wille lite närmare om han glömt grejer hos någon kompis eller hängt kvar väskan i skolan. Näääääää jag har ingen aaaaaning om vart skolväskan är…….

I veckan hängde jag med Wille in i skolan för första gången på länge.

Där fanns visst vår skatt!

I väskorna fanns alla våra saknade ting blandat med något som nog för ca 1 månad sen var pannkakor med sylt.

En blandning av sött och salt helt enkelt.

Ibland sliter jag mitt hår, ska det vara såhär att jag ska löpa gatlopp över halva stan för att lokalisera våra pinaler. Säkert har jag curlat allt för mycket, säkert är ALLT mitt fel.

Eller? Tänker att det ofta hamnar där, hur en än vrider och vänder på det. ALLT är kvinnans fel, vi ger för mycket ansvar, för lite ansvar. Hela värden ska vi bära på våra axlar, all skuld är vår. ELLER?????

Jag säger stopp och nej tack, och köper en stor familjealmanacka där varje familjemedlem får koll på sin vecka. Bråkar inte om glömda väskor och parkeringsböter.

Drömmer mig bort till min framtida trädgård. Till mina äppelträd där jag ska vila min panna när endast mamman är vaken.

Nu tar vi snart helg tycker jag! Kram från äppellunden.

2 Comments

  • Christina skriver:

    Ja’a du.. du är inte ensam.. Skulden hamnar oxo på den här mamman som oftast – oerhört skönt för övriga familje medlemmar att ha en och samma att skylla på😅😣 Ibland har jag tagit ett kort på ungen på morgonen – så när jag kommer hem från jobbet och jackan inte finns… så har jag BILDBEVIS på att den satt på från början och att det inte var jag som ”gömde” den😅 Mannen vet om att jag blir tokig när saker bara ”försvinner”, så han brukar ringa mig den ena dagen han hämtar minstingen på förskolan och frågar försiktigt.. – Är det något speciellt som ska med hem..? Ha en super-bäst helg❤️ Härlig bild på Wille med väskorna😅😍

Leave a Reply