Skip to main content

För något år sedan skrev jag detta på instagram

” Den här mamman alltså! Hon sitter 4h i bil för att sedan laga mat till oss alla. Byta alla bajsblöjor. Laga toan i husbilen. Ta rätt på våran toa där något barn kissat överallt men inte där man ska…….. städa ur vårt kylskåp och hittade en jäst från aug 2016……dammsuga tillome i diskmaskinen. Göra ordning i pallkragarna, dra upp fina såfåror, men sparar själva sådden till mig för hon vet att jag tycker det är så kul. Bära runt på bebisar och visa dom trädgården i lugn och ro. Hämta kaffe till mig när jag får panik. Ett tack räcker inte här. Mamma du är bäst! ”

Och idag mamma! Är det din födelsedag!

Vi bor ju en bit ifrån varandra men så nära vi är ändå!

Idag hyllar vi dig! Och sjunger hela vägen från Stockholm till Gesunda. Hurra, hurra, hurra!!!!

One Comment

  • Kicki skriver:

    Tack! Tack för det härliga kortet på glada Goa kusiner 😍 kram från finger fina mamma☝️❤❤😃

Leave a Reply