Skip to main content

Vi har så fin utsikt här i stugan. Och en kväll var det som om himlen stod i brand.

Jag och min fina syrra gick ut och fotograferade en himmel som gick i ljust rosa.

Även barnen blev ystra och sprang ut i härligheten. Inte hanns det med att kläs på några ytterkläder. Vi ville ju äta hela alltet med sked!

Färgerna djupnade och jag höll andan en stund.

Där gick solen ned och vi kunde nästan höra hur det fräste i trädtopparna.

Senare på kvällen fick Love än  mer feeling och körde ett nakenbad rätt ut i snön. Ett simtag i det där vita kalla och sen in och mysa under täcket i soffan. Det kan ha varit så att jag blivit utmanad, det han vara så att jag måste anta utmaningen…….hmmmm återkommer på den 😉

5 Comments

 • Christina skriver:

  Asså huuur vackert är inte det här😍 Tanka på av dessa härliga vyer, färger, snö och ren luft😍 Vi åker till fjälls om 2 veckor, och om vi bara får uppleva en tesked av det du visar här, skulle lyckan vara total❤️

  • Anna-Maria skriver:

   Men så himla perfekt att åka efter jullovet! Säkert lite lugnare då ju! Ja vi har det så bra, välbehövlig vila och min föräldrar är så snälla och hjälper till med barnen och lagar mat. Och ingen av oss har varken mask eller löss 😉 Stor kram till dig och önskar dig och de dina ett riktigt Gott nytt år!

  • Christina skriver:

   ❤️❤️❤️Det samma till er alla❤️❤️❤️

 • Sara Bengtsson skriver:

  Men wow vilken fantastisk natur ni befinner er i. Alltså snö är magiskt bra för själen! Jag längtar grymt mkt efter snö o skidåkning när jag ser dina bilder!
  Jag vill även säga grattis till ert fina hus som är på plats. Otroligt fint kommer de bli, och er trädgård med alla de gamla fruktträden, wow igen!
  Nu vill jag tipsa om en hundbok jag läser, för ert framtida hundköp, “ kontakt kontraktet”! En jättebra bok, och tydligen den ända bok man behöver läsa när man ska skaffa hund!
  Sedan har vi äntligen fastnat för rasen, Kooiker! Googla på den. Väldigt bra storlek och en fantastisk familjehund. Inte för stor, och inte för mesig. Vi ska åka till en kennel i vår och hälsa på. Jösses, tiden går fort till sommaren, det är då jag lovat barnen att få en hund 🙈
  Oj vad jag skriver….
  nu önskar jag er ett gott nytt år, och tack för en fantastisk blogg och podd!
  Kram
  Det trevliga paret 🥳🌟✌🏻
  Sara

  • Anna-Maria skriver:

   Hej trevliga paret 🙂 Tack snälla du för tips! Alltså den hunden har jag kollat på men inte vetat vilken ras det är. Exakt någon sådan hund vi tänker oss. Inte för stor men ändå en riktig hund! 🙂 Och boken har jag nu beställt! Guuu så mysigt att åka till en kennel! Jösses när det är dags för oss! Love som längtar mest av alla kommer ju bli helt spattig! ( kanske jag oxå i ärlighetens namn 😉 )
   Stor kram och önskar er allt gott och en härlig start på det nya året!/ A-M

Leave a Reply