Skip to main content

Vi har länge varit sugna på att kolla in Idre fjäll och igår gjorde vi slag i saken. Det är ju bara ca 2h bilfärd ifrån Grönklitt så kändes gött och passa på när vi nu var så ”nära”.

Mamma och pappa stannade i stugan med Alva och Edvin medan Morgan och jag drog iväg med de stora killarna.

Vi startade upp bilfärden med frågesport. Riktigt fint att få ge all vår uppmärksamhet till våra stora barn. Lite skönt för dem att slippa anpassa sig till blöjbyten och allt det där som tillkommer med småttingar oxå.

Bilturen tog nästan 3 timmar pga så jädra halkigt.

Men fram kom vi och riktigt härligt var det. Morgan tog killarna till backen och jag gav mig ut i längdspåret. Kul och testa nya vidder.

Trots en målning eftermiddag så fick jag ändå känna på lite fjällkänsla. När jag körde ut från skidstadion kände jag mig helt nipprig.

Ja men ni ser ju! Jag var tvungen och stanna flera gånger och ta bilder. Och nästan helt ensam var jag i spåret. Det var riktigt isigt och lite läskigt ibland när det gick utför. Men de behöver jag öva på!

Tillbaka på skidstadion väldigt nöjd!

Och så ringde jag slalomgänget som svarade i liften, oxå väldigt nöjda!

Väl hemma så mötes vi av två ungar som haft skoj med sin mormor och morfar hela dagen. Och pricken över i var ju att mamma hade maten färdig. Älgstek stod på bordet. Ghaaaaaaaa vilken härlighet!

One Comment

Leave a Reply