Skip to main content
AnebyhusgruppenHusdrömmen

En ny favoritdag!

By 2019-10-17No Comments

                                                                             I samarbete med Anebyhusgruppen. 

Onsdagar har blivit lite av en favoritdag, det är ju just på onsdagar podden släpps 🙂 Men även Torsdagar har nu kvalat in på listan över bra dagar. De är ju nämligen på just Torsdagar som serien om vår husresa ” Familjen Alling hittar hem” släpps.

Och idag är det dags för del två i vår resa, på vägen mot vårt hem.

Att välja husleverantör. Om det är något jag kan rekommendera när en går i husbyggartankar, så är det att lägga ner tid och jobb på att välja just en husleverantör som känns rätt.

Vi läste huuuuur många huskataloger som helst och därefter valde vi ut ca 10 företag vi tyckte verkade bra. Vi hade huuuur många möten som helst med olika leverantörer, tog in offerter och läste på. Och tillslut så hittade vi rätt.

I serien skådespelar vi oss själva och ni får se hur det faktist såg ut då när vi stod inför det stora valet. Vad ska en tänka på? Och vad bör en ställa för frågor till en husleverantör?

Här har ni Morgan och alla huskatalogerna. Det känns så väldigt länge sedan ju! Då var husdrömmen så intensiv men sååå långt borta. Nu kan jag snart ta på den känslan. Vi närmar oss med stormsteg!

Låt mig presentera, del två i serien ”Familjen Alling hittar hem” https://www.youtube.com/watch?v=20IGsqb0RxU

Leave a Reply