Skip to main content

Här kommer en påminnelse om att gå och rösta!

Jag gick och förtidsröstade igår. Mina politiska åsikter bultar lika varmt och rött som mitt hjärta, ikapp med både läppstift och naglar.

Min tro om en bättre värld för alla har jag fått med modersmjölken. Och ändå längre tillbaka än så!

Har man möjlighet att rösta så gör det! Det är något stort, högtidligt och otroligt viktigt!

Färdigröstad och klar!

Jag slogs av ett väldigt vemod. När SD började synas på den politiska kartan upplevde jag dom mer som en nagel i ögat, något som jag viftade bort, som en irriterande mygga en sommarnatt. Men dom har ju för fasen utvecklats till en malariaskräck!

Jag känner mig både bekymrad och rädd men allra mest sorgsen. Min upplevelse är att SD för en politik som är både mörk och bottenlös.

Hua, jag var tvungen att ta till flykt, rakt in i Ringens blomsteraffär. Där finner jag alltid tröst!

Denna dag i pionerna!

Sen skulle jag baaaaara köpa EN påse frön. Lite ringblommor att så i pallkragarna på landet. Hade inte tänkt plantera mer än så, mer att det skulle vara lite fint för den som ev köper landet till sensommaren.

Men det bidde visst inte så. Vet inte om det var min oro för det politiska läget eller vad, men jag kom i alla fall hem med liiiiiite mera frön.

Det här med att blanda politik och blomsterinköp, inte bra för min plånbok!

4 Comments

  • Roxina skriver:

    ❤️ Jag tycker det är skrämmande så många som inte tänker rösta för ”det gör ändå ingen skillnad”.. Jag använder de medel jag har för att få folk att lyssna och förstå och kan bara hoppas att medmänskligheten vinner! Demokrati och jämlikhet är inga självklarheter ❤️ Vi måste enas för att bekämpa de mörka krafterna i Sverige och Europa💪🏻

  • U40+ skriver:

    Klart vi måste rösta. Mitt hjärta är också väldigt rött❤️

Leave a Reply