Skip to main content
Familj

En sämre Lördag.

By 2019-09-222 Comments

Åh jag var ju så peppad på Lördag. Hade gjort mysiga planer. Morgan jobbar som bekant hela helgen. Och jag tänkte ta ut alla ungarna i den härliga Septembersolen.

Åka bussen till Willes danslektion för att lämna av honom och medan han dansade loss så skulle vi andra ta en frisk promenad till närmsta lekpark. Alla var så peppade, men så vaknade jag med jordens mensvärk. Brukar inte ha jätteproblem med smärta, men jösses! Jag hade så ont så att det faktist kändes som om tänderna skulle ramla ut. Alvedon hjälpte föga. Det var bara att inse mina begränsningar och hålla oss hemma.

Höst solen lyste så obarmhärtigt in genom fönsterrutorna. Wille var helt ok med att få en slappardag hemma. Själv var jag  inte lika nöjd. Jag är ju på ständig jakt efter rörelseaktivitet för barnen, särskilt de stora som så lätt hamnar framför datorn. Urk! För mig en sämre Lördag helt enkelt.

Alva och Edvin blev en smula rastlösa och med en värmekudde mot magen rev jag sönder en papperspåse och ritade på en ratt.

Hepp! En bil!

En blöjkartong blev ett flygplan, hepp igen….det blir som det blir i bland.

Idag är en ny dag och jag mår mycket bättre. Idag ska vi ut!!!

2 Comments

  • Christina skriver:

    Usch då😣 Kommer ihåg hur jävulusiskt ont det gjorde😢 Hade sån tur att min mensvärk försvann efter tredje förlossningen.. Ser verkligen inte fram emot att tjejerna ska behöva utstå skiten😢 Asså varför hittar dom inte på en grej som tar bort den jobbiga värken direkt???? Varannan människa på jorden lider ju av detta!!! Men duuu vilka fina fordon du fick till😍 Härligt😃 Kramiz💓

    • Anna-Maria skriver:

      Ja visst är det lite märkligt att det ska göra så ont! Till vilken nytta liksom???? Hoppas du får en fin start på veckan. Kram kram

Leave a Reply