Skip to main content

Godmorgon! Då drar vi igång en ny vecka, men först ser vi en stund på min Söndag.

Jag vaknade med Lördagens spår av bitterhet i munnen, eller ok mest myskvällens chips och godisfest. Det enda jag ville göra var att dra något gammalt över mig även denna dag. Men ser ni det gick inte! Det gäller att klura ut vad man vill ha och vad man behöver. Dessa två går inte alltid ihop. I Lördags ville jag ha och behövde vila. ( Ja den vila som står att få ensam med barnen…) I Söndags ville jag ha vila men behövde något helt annat.

Tidigt innan Morgan drog iväg så stack jag ut.

Ja men ni ser ju!

Så dränerad och tom och sur och bitter och alldeles, alldeles…….

Nä ut i joggingspåret, ville bara hem till soffan, men tvingad mig ut på 3 km var tanken. Bättre än inget!

Men så hände de något, när joggingskorna är på, luften är frisk och jag passerar 3 km och känner att jag vill ha mer! Måste in i skogen oxå och vips så blev det 5 km.

Lite annat face nu va!

Lite stretch och så är en lycklig igen.

Efter den starten så blev Söndagen sådär mysig som vi alla behövde. Det är ju det där som är grejen att skilja på vad en behöver och vad en vill ha.

Nu ska jag axla denna vecka och hoppas på fler joggingpass!

One Comment

Leave a Reply