Skip to main content

Hej!

Hoppas ni har det fint i hösten. Jädrar vad kallt det är på mornarna nu! De ljumna sommarkvällarna på balkongen är ett minne blott.

I våran familj är vi riktiga fryslortar, eller jag Wille och Love i varje fall….och nu har vi infört det ultimata kvällsmyset.

Morgan jobbar nästan varje kväll så nattning av barn ligger på mig. Just nu går det hyfsat smidigt att få Alva och Edvin i säng och när de väl sover så vaknar dom inte förens vid 23 tiden och somnar då om hyfsat lätt.

När de minsta har somnat äter Wille och Love kvällsmacka. Undertiden fixar jag deras rum. Jag ställer fönstret på vid gavel så att rummet blir riktigt utkylt. Sen värmer jag vetekuddar ( riktigt heta ska dom vara ) och stoppar under täcket.

Och sen kryper vi ner tillsammans. Rummet är så kallt att vi ryser och sen ner i det där varma…..alltså såååå himla mysigt! Bra bok ska läsas och gärna diskuteras. Och där i vetekudde myset med endast nästippen ovanför täcket så kommer alla de där samtalen och frågorna som så lätt skyndas förbi dagtid.

När jag var gravid med Alva och Edvin så hade jag ont nästan överallt. Jag köpte flera vetekuddar, en som jag hade över axlarna och den svarta långa har kardborreband så den spände jag fast runt höfterna och ibland lät jag även en tredje och fjärde ligga mot handlederna och armarna. Jag har även haft med mig en vetekudde till förlossningen, perfekt till förvärkarna men oxå jättebra till eftervärkar ( som jag inte hade en aning om skulle vara så smärtsamma ).

Jag sjunger vetekuddens lov helt enkelt!

Leave a Reply