Skip to main content
Familj

Fina saker, senaste tiden

By 2019-09-25No Comments

Hej! Tänkte lista några fina grejer som hänt på senaste tiden.

1- Efter en middagsvila så vaknade Edvin lite tidigare än Alva, Morgan fick vara hemma med Alva och jag drog med Edvin till affären. Sånt som jag alltid gjorde med Wille och Love men aldrig med Alva och Edvin, om dom inte sitter i vagnen. Men att handla ensam med båda, just i denna ålder funkar inte, blir nästan farligt.

Men oj så mysigt det var att gå hand i hand till affären. Vi var nog lika lyckliga båda två!

2- Eftersom  Alva sov längre mitt på dagen så kunde hon inte somna på kvällen. Edvin slocknade efter 5 min. Då fick Alva hänga med till soffan, kolla på film tätt intill mig och somna närmast armhålan. Så fint och få hänga sådär en och en liksom.

Ingen bild från soffan. Däremot från en stunds kreativitet, Alva leker hellre hund än målar. Vattenfärgen blir hundmatskål. Gott…..

3- Love har börjat köra bil! Näärååå ingen fara, men han är inne i en sån härlig skojar fas just nu! Tex hade han en hemuppgift från skolan där han skulle hitta något här hemma som börjar på bokstaven Y, han börjar snurra mig runt, runt tills jag tjuter ” Sluta jag blir så YR!!!!!” därefter skrev han ”YR mamma” i läxboken.

4- Wille har för första gången åkt buss alldeles själv. Ändå från Mariatorget till HammarbySjöstad. Var nog minst lika pirrigt för honom som för mig. Så stolt!

5- Vet ni vad! Jag fick min andra tvillingäggula! Rätt ner i pannkakssmeten! Kanske flyger känslorna runt lite hur som, men en tvillingäggula ger mig lyckorys!

Här hittar ni veckans poddavsnitt. Trevlig lyssning! https://play.acast.com/s/familjendahlalling/85df27a4-eb91-4bf9-9ea9-15a89a1c8bd5

Leave a Reply