Skip to main content

Så många eftermiddagar som det blir gnälligt hemma hos oss. Som om alla är ur fas på något sätt, något som inte klickat rätt.

Det kan så lätt bli kaos, att få middagen klar känns ibland som en omöjlighet och jag kan uppleva en trötthet så stor att jag inte förstår hur jag ska ta mig genom eftermiddagen utan att somna. Jag rinner ut i hela lägenheten och vet varken ut eller in.

Men de senaste dagarna har vi haft flyt. Allt handlar om mellis. Vi käkar mellis på bussresan hem! Så bra grej. När vi kommer hem är vi nästan alltid på bra humör. Och jag kan till och med pusta lite i soffan innan jag drar igång med käket.

Mellis på bussen, bra grej! Pusta i soffan med barnen, ännu bättre grej!

2 Comments

  • Anna Christina skriver:

    Halkade in här på grund av ditt bloggnamn då det finns vissa likheter med mitt. Läser om den där tröttheten du beskriver och minns hur det var. Idag är jag mormor och visst kan en bli trött då också av allt hålligång men det är ändå en annorlunda trötthet. Bra där, när man som du hittar sina knep.

    • Anna-Maria skriver:

      Hej! Välkommen hit 🙂 Ja den där tröttheten alltså….gäller att hitta sina knep 🙂 kram och ha en fin dag!

Leave a Reply