Skip to main content

Torsdagen började med att Wille var superförkyld, så fick bli en hemmadag. Men vi hann ändå en tur till tomten för att titta till. Det har nämligen börjats gräva ur för huset och källaren.

Det visade sig vara mer berg än vi hoppats på. Vilket innebär sprängning, vilket innebär en extra kostad. Inget drömläge men något vi ändå räknat med. Bara att bita i det sura äpplet och köra på.

Stora stenbumlingar som vi funderar på att spara någonstans, fina ju! Kanske lägger vi dom på den vänstra sidan av tomten som kommer vara mer skogstomt.

Berg till trots, det är ändå väldigt roligt och se vår tomt växa fram såhär.

Fint sällskap!

Nu rullar det på snabbt, med både jobb och markarbete. Vi håller andan en stund och säger trevlig helg, för nu börjar den visst snart igen. Jag såg att den nya Aladdinfilmen kommit ut. Den får det bli ikväll!

One Comment

  • AMi skriver:

    Otroligt spännande att få följa med ner i gropen! Vilka fina stenblock! Kanske grunden till den där muren mot vägen, som Morgan pratade om i poden? Eller grunden till ett stenparti kanske? Spar dom! Ni bor alltså (ska bo) på en bit av ett berg! Vilken känsla. Ser fram mot fortsättningen…

Leave a Reply