Skip to main content
Familj

Falling Down!

By 2019-09-04One Comment

Igår var det allt lite Falling Down varning på mig. Och då har jag inte ens pms.

Jag syftar på filmen Falling Down med Michal Douglas i huvudrullan. Han spelar en man som helt enkelt får nog av alla skitsaker. Han ledsnar på allt trams och inleder en hämndaktion mot allt och alla han möter på.

Det började med att vi skulle på bussen, vi var ute i god tid så barnen skulle ha minst 15 minuters marginal innan skolstart. Men när bussen kommer så visar det sig att dörrparet där man har möjlighet att gå in med barnvagn inte gick att öppna. Jag gick fram till chauffören och sa ”godmorgon, vi har svårt att komma på!” ”jo jag ser det” svarar han buttert. Resenärer i bussen försökte öppna dörrarna inifrån men det var kört. Jag bad återigen chauffören att se om han inte kunde öppna dörrarna. Men då viftar han bort mig som om jag var en irriterande fluga. Han körde iväg och vi fick ta nästa buss som såklart var försenad och barnen kom 10 min försent till skolan. Våra 3 km tog alltså 1 timma!!!

Sen fortsatte dagen med att skitsak las på skitsak. Och när jag väl kom till gymmet och skulle värma upp på löpbandet, kommit upp i fart och körde intervaller, pulsen låg på max. Då knackar en tjej mig på axeln och säger att mitt löpband låter för mycket och kan jag inte byta band? Jag svarar att alla band låter så här, men visst jag byter…..

Nästa band lät precis lika mycket…..

Ja ni hör ju bara skitsaker och jag brukar faktist inte bry mig så vidare värst. Men när jag vid dagens slut var uppe i säkert 10 olika skitsaker så kände jag liksom att nääääää nuuuuu jääääädrar får det vara bra. Därav Falling Down varningen.

Tur jag har så gulliga barn, jag skakar av mig skiten och vänder min blick mot ungarna  istället. Har ju blivit bättre på det där med att skaka av. Men ibland blir det för mycket helt enkelt!

Leka med glasögon är just nu det roligaste som finns. Och gulligaste tycker jag!

Idag är en ny dag, tack och lov för det!

Länk till veckans podd hittar ni här https://play.acast.com/s/familjendahlalling/5dd94b6c-b077-4b68-a525-c393ae7a6cda

One Comment

  • Christina skriver:

    Asså nä FY! Hur kan man bara med som busschaufför att inte en hjälpa en mamma med barn att komma på🤬 Tycker du med gott samvete kan skriva/ ringa/ maila bussbolaget och kräva en ursekt och ett rabatterat månadskort!!
    – Hejja dig som tränar på morgonen!! Nu blev jag inspirerad😚
    Kram, önskar dig en god natts sömn med sköööna drömmar, och tack för dagens podd oxo❤️

Leave a Reply