Skip to main content
Familj

Före och efter.

By 2020-07-083 Comments

Jag är sjuuukt dålig på att montera ihop Ikea möbler. Alltså på riktigt jättedålig! Men igår bestämde jag mig! Nu ska jag köra på utan att ropa ” Moooorgan hjäääälp mig!”

Jag gav mig på vår hallförvaring. Tanken är att vi ska platsbygga något längre fram. Men just nu kör vi på ett enklare arrangemang. Fy tusan vad jag kämpade! Svetten började rinna längst med ryggraden och alla barnen märkte att hela jag började osa av frustration. Alva och Edvin började klättra på min rygg och jag kände att nu jääääädrar brister jag snart. Skruvarna hamnade snett och jag såg bara rött. Så tillslut så ropade jag ändå. ” Moooorgan! Hjälp mig!”

Suck alltså!

Men denna gång släppte jag inte allt och gav upp. Utan Morgan fick helt enkelt visa mig, och sen monterade vi tillsammans, skulle ju göra två stycken.

Alva var kartläsare….

Här har vi alltså förebilden. Alla våra ytterkläder ligger nerpackade i flyttkartongerna. Skorna låg utspridda över hela huset.

Men nu till den härliga efter bilden.

Jag ryser av nöjdhet. Detta har jag drömt om såååå länge. En plats för var och en!

Mjaaaauuuuuuu!

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

3 Comments

  • Kicki skriver:

    Bravo! Så bra det blev😉❤

  • Emmy skriver:

    Bra kämpat! Jag är precis som du och ropar på min man om hjälp när något ska byggas ihop. Kul med före och efter-bilder 🙂

  • U-70 skriver:

    Så fint och härligt med groventremed med leriga barn. Så glad ni fått flytta in i ert fina hos och så roligt få följa eran husresa.

Leave a Reply