Skip to main content

Okej, det är måndag, jag förnekar detta faktum att veckan är igång igen och vänder mig istället mot Halloween ännu en gång. Det här med förklädnader är ju ändå rätt skoj. Jag tänkte vi kunde se hur det har sett ut hemma hos genom åren just när det gäller detta med utklädnad.

Ett år ville Love vara fladdermus spök prinsessa, och som ni nog vet så är Loves önskan min lag.

Wille har varit både mumie och kanske den sötaste vampyren någonsin.

Sötchock!

Enhörning och bebis….åhhhhhh!

Skelettpirat och varmkorv

Jag såg att enhörningen satt och sög på ett batteri…..riktigt skräck för mig. Vi hade hur många bitleksaker som helst. Men så fort de hittade just batterier blev de som galna. Man kan se att han försöker gömma dem för mig. Hua!

Kul med förklädnad helt enkelt. Nu är det väll snart dags att fylla förråden med godis, en vill ju inte stå tomhänt när ungarna börjar ringa på dörren.

Hoppas ni får en fin start på veckan. Jag ska försöka hoppa in i måndagen nu……

3 Comments

 • AMi skriver:

  Hej. Visste inte att ni haft en levande panda hos er på visit… F ö; hur kommer det sig att era barn blir så förtjusande, vad dom än tar på sig? Även när de matchar pumporna. Kan inte riktigt säga samma sak om föräldrarna i den här visningen.
  En fråga – Hur är det med det där med Halloween/Allhelgonadag/Alla helgons dag? Jag trodde att det första var avklarat den gångna helgen? Vi åt i alla fall upp godiset i lördags för säkerhets skull.

  • Anna-Maria skriver:

   Heeeej. Jag tror själva Halloween är tors 31/10 men känns rätt utspritt hela veckan och veckan innan dess….
   Här försvinner godis illa kvickt, jag måste hitta ett bättre gömme!

 • Christina skriver:

  Ååå va’ fina kostymer ni fått till🤩 Favoriten var ändå Fladdermus spök princessa😍 My God va’ söt😍

Leave a Reply