Skip to main content

Fy tusan så råkallt det är i Stockholm nu. Måste ner i källaren och rota fram min vinterjacka. Tror vi har det mesta till barnen, Love behöver nya vinterskor annars är vi kittade. Fast lär köpa på mig ett gäng vantar. De försvinner alltid!!!

Något annat som försvinner är mina mössor, lägger dom alltid på samma ställe så de inte ska försvinna. Jag har hittat tjuven!

Morgan älskar mina mössor! Eller är det så att han rör bort sin egen? Igår for vi förbi tomten för att titta till. Att göra ett besök där gör att jag blir så glad och förlåter allt, även mösstjuven kommer undan.

Det händer grejer! Och vi hade fått post i ett träd 🙂

Älskar tydligheten!

Det är alltid extra kul och visa barnen vad som händer. Fast Wille tyckte det var lite väl kallt.

Svarta kala grenar mot en blånande himmel. Finns det något vemodigare?

Och där stod jag igen, i leran bland de fällda löven. Vår plats på jorden!

Leave a Reply