Skip to main content

Godmorgon midsommar!

Sitter och inväntar att syrran med familj ska komma hit. Kanske ska jag försöka få till en krans trots allt. Kavringen har jag inte bakat i år. Tänk vad mycket snabbare det går att köpa än att dra igång ett bak!

Ännu är det några dagar kvar innan semestern drar igång för oss och så ska vi ju bara flytta lite oxå….

Drömmer mig bort en stund, till när flytten är klar, när vi kan pusta ut och gå in i viloläge.

Om det är något jag önskar i sommar så det detta. Ungar som har fått hela sommaren över sig, lortiga, svettiga och med glass i mungipan.

Och att jag får möjlighet att säga mera JAAAA än NEJ!

Det är ju just dom här stunderna som värmer mig när vintermörkret lägger sig som ett tungt täcke över hela familjen.

Bilderna är från förra sommaren. Jag har just kommit hem från en liten joggingtur och blir överfallen av mina stora killar. Vi hamnade i någon slags skrattattack som inte gick att komma ur. Jag skrattade så att jag fick ont i magen. Inte för att någon sa eller gjorde något särskilt skoj. Mer för att det är så jädra gött att leva och få vara tillsammans!

Jag behöver inte mer än så! Ge mig glass och lortgrisar så är jag väldigt nöjd.

Glad Midsommar!

2 Comments

  • Malin skriver:

    Hoppas ni har haft en fin dag! Idag har jag sagt mer JA än NEJ, och det är ljuvligt 😍 Hoppas att både er och vår sommar får bli en ja-sägarsommar ✊🏻

    • Anna-Maria skriver:

      Hej, ja vi fick allt till en riktigt trevlig dag och det där med att säga JA är så jädra gött! Kram kram

Leave a Reply