Skip to main content

Tiden rusar fram just nu, och imorgon är det redan midsommarafton!

Planen var att vi skulle fira ute på landet tillsammans med syrrans familj. Det är ett så superfint midsommarfirandet därute i Sjöskogen!

Men igår var Morgan ute från kl 07-20 och gjorde i ordning inför försäljningen. Det är städat, besiktigat och fotograferat. Varenda vrå är piffad. Skulle vi åka ut dit idag skulle det ta 5 minuter och stället är upp och ner igen.

Vi ska ha visning nästkommande söndag, så vi beslutade helt enkelt att låta landet fira midsommar utan oss. Sorgligt, men vi mäktar helt enkelt inte med städet och allt fix som det innebär att inta en stuga igen. Som vi dessutom inte ska ha kvar.

Men jag tänkte ändå att vi skulle kunna titta lite på hur forna midsommaraftnar har sett ut i Sjöskogen vårt älskade landställe.

Första midsommaren därute var oslagbar. Inte att vi gjorde något särskilt. Men det var vi och vårt lilla hus och sommaren!

I denna ljuva sommartid!

Med åren utvecklades vårt firande till häng med både grannar och familj.

Love höll tävlingsandan högt!

Vi började fira med syrran och hennes familj. Det faller sig nämligen så att flertalet ungar fyller år i Juni, så ypperligt tillfälle att fira ännu mer!

Kransarna jag gjort vinner inga priser, mer att jag rafsat ihop och det blir som det blir.

Men en krans måste jag göra!

Imorgon får vi midsommra oss i stan. Så får det bli! Undras hur det blir med kransen bara?

Men viktigast ändå, är att syrran och hela konkarången kommer hit! Det passar mig perfekt! Tacofest till ungarna och kanske någon liten sill till mig.

Önskar er en riktigt fin midsommar!

2 Comments

  • U40+ skriver:

    Ibland blir det bara som det blir. Här ligger jag däckad i feber, huvudvärk och yrsel. Tur jag handlade i går så kylen full så lite midsommar mat blir det iallafall i morgon och förhoppningsvis en liten båttur men någon stor förberedelse hinns inte med men blir nog midsommar iallafall och tur jag har världens bästa man och stora barn som fixar det även om jag är lite vissen så här dagen innan🌼🌺🌹🥀🌻🌸🏵️

Leave a Reply