Skip to main content
Podd

Nytt poddavsnitt är här och varför ljög jag?

By 2019-06-197 Comments

Ouuuups. I veckans avsnitt visar det sig att jag kanske ljög lite för Camilla.

Så härligt då att podda med sin käre make som kunde rätta till den grodan som hoppade ur min mun……. länken hittar ni här https://play.acast.com/s/familjendahlalling/9d9fdbae-4c7b-4974-b9ab-353168a4961a

Brukar faktist inte dra på sanningen, men nu dansade jag visst en vals om mig själv……

Tack och lov handlar det inte bara om mitt ljug utan även sommarstress, flyttkaos och en och annan tårta.

Länkt till mina favorit tårtor som jag inte hinner baka i år finner ni här https://blogg.amelia.se/fridasbakblogg/2017/04/12/himmelsk-jordgubbstarta-3/

https://www.koket.se/monika_ahlberg/_/fisk_och_skaldjur/matjesilltarta/

Trevlig lyssning och hoppas ni förlåter mig.

7 Comments

 • AMi skriver:

  Lyssnade nyss på poden. Kloka människor! Ett tips jag kom på när Johan varit på AVA med lunginflammation och kom hem i söndags och jag just fått mitt penicillin; Jag skriver en lista på det jag orkat göra. Inte någon lista på vad som ska göras. Det löser sig. Och midsommaren ställde vi in. Sill kan man äta när som helst…

  • Anna-Maria skriver:

   Så skönt att höra att ni är på bättringsvägen! Och vääääldigt bra tips, att skriva en lista på den en orkar göra! Den ska jag ta efter! Blir midsommar i stan för oss. För orkar inte dra igång landetfirande med allt vad det innebär av fix och trix.
   Stor kram

 • Christina skriver:

  Tack så mycket dör receptet på silltårta, är hu sååå sugen på att göra den imorn, o ha den på fredag då vi ska kompisar med barn här hemma.. Älskar midsommar, det är något lite magiskt över just den dagen och natten❤️ Jag har ju oxo alldeles för mycket att göra.. men försöker tänka att det våra bästisar som kommer – inte kungen med familj… Hatar stress, nej nu tänker jag vägra stessa inför denna dag i år, för barnens skull, för relationens skull och föreningen egen skull!! Använder du kavring i hela tårtan? Puss och tack för dagens podd😍 Onsdagar är numera en favvodag – delad förstaplats med fredag😍

  • Anna-Maria skriver:

   Blir så glad att du gillar podden! Ja kör kavring till hela silltårtan, alla lager. Den är så god att göra dagen innan. Då får den liksom stå och safta till sig 🙂 Bra det där med stressen! Vi tar det oxå lugnt i år! 🙂 Puss och kram

 • Christina skriver:

  Jösses vad det blev mycket felstavat där ovanför😅 ”dör” ska va’ för, ”hu” ska va’ ju, och ”föreningen” ska va’ för min egen..,

 • CamZam skriver:

  Åh! Käraste fina Anna-Maria! Du ljög nog kanske mest för dig själv! 🙂 Älskar att få lära känna dig så här via vår podd. Blir det silltårta? Kram <3

  • Anna-Maria skriver:

   Ja men detsamma Camilla 🙂 Silltårtan får allt vänta, jag sträckte mig till att öppna upp en burk matjes 🙂 puss puss

Leave a Reply