Skip to main content
Äventyr!

Göteborg del 2, en möhippa, salta bad och kvinnokraften!

By 2019-06-182 Comments

Jag är fortfarande så uppfylld av förra helgen att jag knappt vet var jag ska börja. Men vi tar det från start!

Morgans bästa kompis Micke ska gifta sig med en helt makalös tjej vid namn Lovisa

Första gången jag träffade henne kände jag direkt, detta är ju en vän för livet!

Lovisa är den jag kan ringa och dela allt det där som är mindre smickrande. De där en egentligen vill gömma långt därinne någonstans, men som är så skönt att dela och lämna över. Och Lovisa tar emot. Utan att döma. Hon finns där och jag är så tacksam över att det!

Nu ska dom då gifta sig och såklart blev det möhippa. Lovisar bästisar och syrror hade styrt upp det så fint. Och till tonerna av ”Girls just wanna have fun” så blev hon kidnappad. Med skumpa, ögonbindel och hela faderullan!

Vi drog med oss den blivande bruden genom Göteborg, efter både bil och spårvagnsfärd var vi framme vid skärgårdsbåten som skulle ta oss mot Brännö.

Känslan är så fin, när man samlas sådär, vänner och familj tillsammans för att fira vår fina Lovisa. Kärlek och bubbel! Fint så det förslår!

Väl på Brännö så väntade mer bubbel allsång och salta bad. Självklart sjöng vi ”De e dans på Brännö brygga”

Själv är jag ju annars värsta badkrukan. Att doppa sig är för mig en lååång och ofta plågsam process. Men nu ba, jag hoppar rätt i! Direkt från klipporna. Visst låter det idylliskt och det var det, det kändes de som. Men det som syntes var ett hysteriskt bomben hopp och en chock över att det var ju i saltvatten jag hamnade! Och när jag sen kom på att jag skulle upp så var det väldig mycket Sagan om ringen Gollum som liksom hasade sig upp på klipporna. Men inuti kände jag mig fri som en fågel, lätt och härligt underbar.

Solvarma klippor! Jag vill bara ha mer!

Vi käkade räkmacka på världshuset och där och då kändes de som om hela livet visst är en enda  lång härlig räkmacka!

Att vänta på båten tillbaka till stan det är inte fy skam det heller.

Och så kom det en fiskebåt, med en fiskegubbe i, visst hade jag fått i mig lite bubbel men jag tyckte det var så galet exotiskt och nästan lite utomlandskänsla. Kan ha sagt där och då, att imorgon tar jag med mig familjen och flyttar hit! Goa göbbar och fiskekörka……

Resten av dagen och kvällen innehöll både hotellhäng, 5-kamp och resturang besök.

Tydligen är jag världens sämsta förlorare….

Vilken dag och vilket gäng. Vilka kvinnor! Vilken kraft. Det slår mig så när man får hänga tillsammans med kvinnorna. Hur behagligt och varmt det är! Hur alla bjuder på sig själva och njuter av att få fira våran gemensamma vän. Jag längtar så till bröllopet och få träffa alla igen!

Lovisa, Lovisa! Livet, livet! Jag älskar dig ju!

2 Comments

Leave a Reply