Skip to main content

Alva och Edvin har haft tendens till förkylning så igår blev det ingen förskola. Morgan tog med sig Wille och Love till huset för att hänga med på förberedelserna för altanbygget. Vi har anlitat ”Sluta gräv” ett företag som skurvar ner plintar istället för att vi ska stå och gräva i flera veckor. Riktigt, riktigt coolt!

Själv tog jag med mig Alva och Edvin ut på gården.

Det var mysigt i 5 sekunder, sen skrek Alva på glass….

Och inte var jag nödbedd inte 🙂

Här försökte jag reda ut ett missförstånd. Det är nämligen så att vi i framtiden kommer att skaffa en hund. Vi har pratat en del om det och vad det innebär. Bla att en måste plocka upp hundens bajs. För det gör ju mormor och morfar åt sina hundar. Bakom Alva i bild ligger en stor hundbajs, den har legat där länge. Alva och Edvin blir lika upprörda varje gång vi går förbi den ( eller för all del så fort vi ser någon kvarglömd hundbajs någon annan stans i stan ) De skriker, ” Mormor och morfar måste komma hit och plocka upp! Det här är jätteäckligt! Mormor och morfar måste komma nu!!!!”

Jag försökte förklara att mina föräldrar inte är ansvariga för alla hundars bajs i världen, men det gick inte riktigt in. Undrar om ungarna liksom kopplar den långa tidsperioden de inte träffat sina morföräldrar med att hundbajset inte plockas upp. Nu har det gått fööör lång tid. Staden svämmar över av bajs.

Ja men visst kan det kännas så!

Vi hittade även lite blommor och de var ju mycket trevligare.

Resten av dagen spenderas med någon slags lek av stolar….

Lyckan!

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

One Comment

Leave a Reply