Skip to main content

Vi for till tomten igår, planerade för altanen och så. När barnen vällde ut ur bilen ( de är något som är väldigt skoj med många barn, att de liksom väller fram ) så gick jag i barndom. När jag såg ungarnas framfart så mindes jag min egen, mina somrar. Friheten!

Jag var inte Morgan behjälplig med altanplanerna ett endaste dugg, jag lekte ju kull! Undrar lite hur det kommer bli när vi flyttar in. Det är ju en hel del att göra med en flytt, men jag vill ju bara leka!

”Vill ni veta vad jag lekte när jag var liten?” sa jag när vi kullat klart. Klar de ville! Jag lärde dem ”tupp, höna eller kyckling” Ni vet den där leken när en drar loss gräset och ser om det blir just en tupp, höna eller kyckling.

Blåsa på en maskrosboll är oxå mysigt!

Pinnar är alltid en bra ide. Här ser det ut som om storebror har övertaget. Men så är det inte alls, han leker så snällt med di små så att jag blir som rörd.

”Jag går på mitt skift nu!” Sa Edvin…..

Vi tryckte näsorna mot fönsterrutorna och det funderades en hel del på hur vi ska kunna bo där när det inte finns några saker……

Och längst ner på tomten så växer det massor, massor med smultron.

Och smultron det gör jag åt barna,
För det tycker jag dom kan få,
Och andra små roliga saker
Som passar när barnen är små.
Och jag gör så roliga ställen,
Där barnen kan springa omkring,
Då blir barna fulla med sommar
Och bena blir fulla med spring.

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

Leave a Reply