Skip to main content

Vi ska marinera oss sa Edvin. Mmmmm nästan rätt….i Lördags innan vi for ut till tomten så vaccinerade vi Alva och Edvin mot Tbe. Resterande i familjen har tagit alla sprutor och har nu skydd i 3 år. Men de två minsta behövde få sig en ”stöt”

Edvin misstog alltså vaccinera för marinera och det var ändå rätt positiv stämning när vi for iväg.

När de tar varandras händer sådär. Åh!

Väl framme förstod de vad som skulle hända. Edvin var förvånansvärt lugn. Alva däremot vart helt förstörd. Men när hon var som allra mest rädd och ledsen så var det inte mig eller Morgan hon ropade efter. Hon skrek allt hon kunde ” JAG VILL HA MIN EDVIN!!!!!”

Jag har sagt det för och jag kommer säga det igen. Att få vara med om tvillingar är magiskt!

Och efter spruta blev det glass.

De har varandra!

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

2 Comments

Leave a Reply