Skip to main content

Det börjar verkligen dra ihop sig. Vi närmar oss en flytt och det kunde inte kännas mer overkligt. Imorgon är det kontrollbesiktning av huset. Så spännande och pirrigt och alldeles, alldeles, jaaaa gud alltså.

Jag blir för nervös och tänker att vi tar en titt på balkongen istället. Vad har hänt sedan sist?

Grönt och fint är det allt!

Både pumpan och solrosen är på g. Snett bakom huset har vi en slänt. Jag drömde ett tag om att liksom bara slänga ut pumpa och solros där. Gräva lite sporadiska gropar, fylla på med bra jord och så låta pumpa få breda ut sig medan solrosen ploppade upp lite här och där. Men jag har grävt lite där……det är bara sten och rötter…..överallt…..Jag får tänka om.

Hmmmm är detta rudbeckia tro?

Coooolt att odla käk på balkongen!

Sätt på pastavattnet, det blir tomatsås till middag!

Roligast av allt är ändå detta! Alva och Edvin fick ju frön och jord av Ami och Johan. Ungarna planterade själva och vid omplanteringen tror jag bestämd de begravde plantan. Men kolla nu! Det kommer ju bli jordgubbar!!!!

Här på balkongen kan jag förlora mig. Häromdagen glömde jag helt bort tiden. Glömde natta barnen……..oj då, jag fastnade visst bland luktärtorna…..det blir så ibland.

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

One Comment

  • Marina skriver:

    Hej kom in på din blogg och ser en jättefin balkong. Jag borde ha planterat mer i våras. Men jag började i liten skala. Men snart ska jag odla mer inne när det blir kallare ute. Och du har en bra blogg. Kommer att besöka den fler gånger.

Leave a Reply