Skip to main content
FamiljHusdrömmenTrädgård

Här ska vi bo!

By 2019-02-264 Comments

Februari bjöd på en riktig skitmånad! Januari var desto bättre. Vi åkte till tomten för att inspektera. Blir en smula rörd när jag ser alla ungarna ränna omkring. Tänker på hur åren kommer gå. Det är här vi ska bo! Här ska dom växa upp. Och när dom en dag är stora med egna hem kommer dom tänka tillbaka på just denna plats. Förhoppningsvis med glädje!

Morgan hade med sig ritningen och stegade ut vart huset kommer ligga. Jag nyper mig i armen. Är detta verkligen sanning? Kommer det stå ett hus här? Där vi ska bo?

Det jag älskar med tomten är att den är som uppdelad. Längst bak kommer huset ligga, och till höger från huset sett är ett parti skogstomt. Vi kommer behålla den delen så. Tänker trädkoja, linbana. Kul häng för barnen, ja oss oxå. Till vänster om huset ner mot tomtgränsen ligger äppellunden. Där drömmer jag om en bänk i all enkelhet. Tänk er att sitta under ett blommande äppelträd, kanske med en kaffe och en bra bok. Nyp mig i armen!  Mitt framför huset blir en del gräsyta, kanske plats för pallkragar och framtida växthus. Nyp mig i armen gånger två.

4 Comments

  • Caroline skriver:

    Jag älskar hela grejen. Hus, fika i er nya trädgård, närmare varann, kidsen leker, byta plantor, sticklingar och att du börjat blogga. Puss

  • Monika Morén skriver:

    Eget hus på så fin tomt att uppleva första sommaren där. Ni är bara att gratulera!

Leave a Reply