Skip to main content

Godmorgon och hej från hemma! Åh så skönt himla skönt det var att komma hem igår! Resan gick ändå riktigt bra, ingen blev magsjuk i alla fall 🙂 Det var lite väl mycket turbulens för min smak, men annars flöt det på. Känslan när vi landade var så jädra härlig! Glass till alla barn och varsin stoooor kopp kaffe till mig och Morgan.

Det absolut första jag gör när jag kommer hem, innan jag hunnit få av mig skorna ens, är att kolla till blommorna. Hur hade dom klarat sig????

På ballkongen var de heeeelt kört…

Älskade lilla palettblad! Kan det finnas något liv kvar i dig? Borde jag klippa ner dig? Eller helt enkelt inse att det är kört för dig, ta en massa sticklingar och börja om??? Åhhhhh hur ska det gå?

Pelargoner kan man alltid lita på! Då hade de ändå stått mitt i gassande solsken! Hade glömt och flyttat in dom i lägenheten.

Efter att blommorna granskats så slängde jag in en tvätt i maskinen och mig själv i duschen. Sen direkt till affären kom hem med detta!

Dagens frukost! Åh säger jag igen, så härligt att komma hem! Resten av familjen var precis lika nöjda som jag. Hemma! Detta är vårt hemma!

Klyschigt men så sant, borta bra men hemma bäst!!!

7 Comments

 • Kicki skriver:

  Så skönt att ha er på hemmaplan igen. ❤❤

 • Kicki skriver:

  Ps låt palettbladet stå i diskhon med lite vatten i så ska du se att det går bra👍💐

 • AMi skriver:

  Nämen Kicki, det var ju det där jag skulle skriva! Palettblad är nästan odödliga om man bara älskar dom.

 • Malin skriver:

  Välkomna hem! Det där med tid tillsammans är ju så fint, och samtidigt så intensivt så man blir smått sliten. Vi har levt i kappsäck (husvagn) i en vecka, och går nu in på vecka två. Ljuvligt och tröttande på samma gång.
  Palettblad överlever allt, bara dränk den så kommer den igen!

  • Anna-Maria skriver:

   Tack 🙂 Mmmmm intensiteten ibland……men husvagn låter ju mysigt! Jag har varit lite sugen på att semestra med husbil, men tyvärr är Alva rätt bilsjuk så en sådan resa skulle kunna bli rätt påfrestande på ett annat sätt. Men gillar hela iden om att vara fri och åka vart en vill!

   • Malin skriver:

    Det är ett skönt, opretentiöst och ganska enkelt sätt att semestra på. Man kan styra efter väder, långa resor eller korta, välja camping efter tycke och smak. Just denna turen började vi på en liten lugn camping på Öland, landade i en vecka, sen flyttade vi till en större camping med mer aktivitet, sen kommer vi avsluta litet och lugnt ganska nära hemma så sista resan inte blir så lång. Vi har turen att slippa bilsjuka barn, det verkar vara hemskt jobbigt 😢

    • Anna-Maria skriver:

     Alltså blir så sugen på detta nu! Låter så himla härligt! Vi hoppas på att bilsjukan ger med sig, blir kanske fam dahl alling på bilsemester framöver då 🙂

Leave a Reply