Skip to main content

Godmorgon, fortfarande från Kreta, men alldeles strax hoppar vi på bussen som tar oss till flygplatsen. Håller alla tummar och tår för att det ska gå smidigt!

Igårkväll försökte jag sammanfatta denna vistelse, men det går inte riktigt. Den får landa i mig när vi kommit hem.

Att resa med så många barn och Alva och Edvin som bara är 2 år har stundom varit en riktig utmaning och jag har ibland funderat på om det var så klokt med en sån här resa. Så många behov som ska tillgodoses, phu! Ärligt talat är jag mer sliten än innan vi for……Fast! Ett stort FAST! Vi har varit tillsammans och har ju haft det jättebra oxå ju!

En fin grej som gjorde att dagarna flöt på hyfsat smidigt var barnklubben här. Varken Wille eller Love ville gå på någon klubb och att bada med alla fyra barnen blev smått kaotiskt. Wille ville inte simma själv, Love simmar inte hundra bra ännu. Så familjen Dahl Alling fick hänga i bebispoolen. Med varierat resultat….

Men då bokade vi in Alva och Edvin på barnklubb, två timmar per dag. Dom ääääälskade det! Skolan! Min skola skrek Edvin varje morgon. Och så fick Morgan och jag tid att bada med våra stora.

När vi hämtade dom igår fick vi med oss alla deras fina konstverk de skapat!

Vernissage på terassen. Vi var nog lika stolta hela familjen.

Stort tack till personalen här som tog så fint hand om våra små. Så att vi kunde ge våra stora lite egen tid en stund.

Och nu ni bär det av.

Nästa gång säger jag hej och godmorgon från Sverige igen! Längtar!

3 Comments

Leave a Reply