Skip to main content

Jag kommer helt av mig med att blogga på helgen. Vi hade vänner som kom och gick i olika omgångar, så himla trevligt! Men lite dokumenterade jag allt 🙂

Så löjligt lycklig över äppelskörden! Frukten är så söt och funkar helt perfekt till äppelkaka. Bra att göra en rejäl satts när en ändå är igång. Den räckte faktist nästan hela helgen.

Alva och Edvin bemästrade detta med att stå upp och gunga. Lyckan!

En ny såpbubblemaskin fick det oxå bli!

Älskar Septemberluften. Låt oss fylla den med såpbubblor! Visst!

Och blommorna då! Blommorna! Än har inte frosten nupit för hårt i Dahliorna. Tycker de är så dramatiskt vackra med sin djupt vinröda ton.

Men som sagt, denna helg vart det umgänge för hela slanten. Så himla kul att upptäcka vårt hus tillsammans med vänner. Hur vi rör oss och hur vi hamnar. Vi har ju ett låååångt matsalsbord längst ner i huset i den så kallade vinterträdgården. Men där sitter vi mest när vi skriver. Vi har även en matplats just invid köket. Men där sitter mest Alva och Edvin när de ritar…..

Det är ju vid köksön vi hamnar. Nu syns det inte på bild men här utfodrade vi först 6 stycken hungriga ungar ( Love är inte arg, han ger upp något slags glädjetjut här, Jippi! Tacos! ) sen var det här vi satte oss själva, hela vuxna högen. Fisksoppa med tillbehör och det sista av äppelkakan.

Bra så!

Avslutningsvis, skuggorna i September! De liksom bågnar på något sätt, lämnar löften om kallare dagar. Magiskt på något sätt.

Det var helgen det. Dags att ta tag i Måndag!

Kram!

Leave a Reply