Skip to main content

Det kom guld i brevlådan idag!!!

Blomsterfrön, just från det där stället jag inte kunnat besöka på så länge ( pga pandemin )

Tack snälla, snälla Ami så glad jag blev! Som jag längtar tills vi kan ses igen!

Blommor och drömmar om en vår och sommar som ser ut på ett annat sätt än denna. När det inte är farligt mer. Eller i alla fall inte så vidare värst farligt att mötas över de äldre åldersgränserna. Men inte dröjer det väll så länge säg?!

Nu stundar myskväll här hemma. Vi har börjat prenumerera ( säger en så) på Disney plus. Där en alltså kan se alla Disney filmer och Pixar och Marvel och jag något mer var det visst bestämt. Vi är stolta filmnördar hela familjen så det blir nog en låååång kväll. Eller hrrrrmmm nja, jag somnar nog om intet allt för många minuter. Phu! Gött med helg!

Trevlig kväll och hoppas er helg blir strålande!

One Comment

Leave a Reply