Skip to main content

Jag har tänkt en del på det där med drömmar och lyckan och sådär.

Hur vi nu uppfyllt en stor dröm, som på många sätt kändes både avlägsen och näst in till omöjlig. Vi byggde vårt drömhus.

Nu är vi här! Hur vi strävat efter det där stora. Hur skönt det är att vara på plats. Att inte längta mer utan att vara.

Nu gläds jag så över de små tingen. Att det i morse var enkelt att få upp alla ur sängarna. Alla hölls sams. Jag hittade allas kläder. Luften var klar utomhus. Nyponbuskarna lyste så fint och rött på min väg hem igen. Att tända en brasa och få fyr på första försöket. Tänka på äppelkakan vi ska baka till helgen. Att vi i eftermiddag ska plocka in mera löv, kastanjer och annat höstigt. Pyssla och måla hur vi vill.

De är alla de där små, små tingen som gör mig lycklig. Jag jagar ingen dröm mer. Jag är här!

3 Comments

 • Sara skriver:

  UNDERBART, att läsa hur du landat och blir lycklig av alla de små, små tingen runt dig. Och vad glad jag blev att mina ord kunde hjälpa dig att släppa taget om att ”allt kommer bli bra”. Allt är bra 🙏🏻💞! De där oros vargarna som verkar bo i oss bägge, de får vi bara försöka tämja så gott det går. Kallbad gör susen för mig. Nu när du bor så nära bryggan måste du kasta dig i och känna kicken 💪🏻🤩👌🏻👍🏻
  Kram kram trevliga paret

 • Lena Johansson skriver:

  Jag är så nyfiken på planlösningen på huset,skulle vara jättekul att få en riktig husesyn
  inomhus! Alla våningarna!🤗

 • Förstår precis känslan! Det är underbart när man känner att nu, nu är vi hemma. <3 Och det bästa av allt är att man kan känna så 10 år senare också, det gör nämligen jag. 🙂 Ha en riktigt fin hösthelg! <3

Leave a Reply