Skip to main content
Bara jag.

Working from home

By 2020-09-16One Comment

Jag ska erkänna en sak. Det har varit otroligt knepigt för mig att acceptera rutinerna som hör hösten till. Jag som har annars har haft en förkärlek för listor har känt mig minst sagt oinspirerad. Innerst inne vill jag bara flumma runt och lukta på blommorna. Grädda våfflor till barnen och göra äppelpaj.

Men si de går ju inte.

Jobbet måste göras ju och mailkorgen är full med saker/projekt/jobb som ska hanteras. Ett arbetsliv helt enkelt.

Men så kom jag på det. Jag måste ha något som motiverar mig!

Jag landar i att elda. Är näst in till besatt…….

Och jädrar vad jag kom in i jobbflow idag! Minst en brasa om dagen håller arbetsmoralen på topp. ( Svettiga arbetspass….)

Jag nyper mig armen, får en ha det så här jädra gött på jobbet?

Working from home!

One Comment

  • Terese Johansson skriver:

    Jag tycker du verkar vara såå värd att endast ha det bästa och det verkar du ha nu! Så härligt med huset, jobbet och tillvaron i stort. Jag är glad för din skull! Du är en förebild i ditt sätt att vara. 😍
    Stor kram från Terese.

Leave a Reply