Skip to main content

Mår så fint idag! Hade en superduperhärlig fredagkväll igår.

Jag skulle möte upp en kompis och vi skulle gå och se ”Så som i himmelen” på Oscarsteatern. Morgan medverkar och jag har sett den en gång förr. Men den tåls att se igen och igen och igen!

Men först köpte jag blommor. Så mycket billigare att köpa på Konsum och så sätta ihop den själv, blev fint ju!

Musikalen i all ära, det var träffen med min kompis Caroline som fick mitt hjärta att så lite hårdare.

Jag har nämt det förr, men saknar att hänga med kompisar så mycket! Det har liksom inte hunnits med.

Men nu så! Vi har känt varandra sen gymnasiet. Så fint det där med vänner som sett flera utav ens åldrar tänker jag. Värdefullt!

Slutscenen är så stark och det är fint att få låta tårarna rulla en stund. Just i den där starkaste scenen så går skådepelarna sjungandes längst fram på scenen. De sjunger för full hals och det är fint att se Morgan i hans rätta element. Men just när han kommit fram så ser jag hur han sveper med blicken över publiken för att leta efter mig. Han hittar mig och jag ser att han inte kan låta bli att le. En mikrosekund och nog bara jag som såg. Men om jag inte grinade innan så brast det väll helt då.

Fint med kärlek minsann! Både till äkta hälft och kär vän.

En bra, bra Fredag helt enkelt!

Leave a Reply