Skip to main content

Jag tjatar nog nu, men oj, oj, oj så kul det är att se alla framstegen i huset. Skulle så gärna vara där vareviga dag, men får ju nästan bättre effekt, upplevelsemässigt när besöken blir mer sporadiska.

Men nu är alltså båda altandörrarna på plats! Wiiiihooooo!

Nöjda, så nöjda! Men visst måste vi allt gå in och titta oxå!

Ljuset, ljuset, ljuset!

Vi hade möte med elektrikern igen, vilket proffs! Det är ju oxå en sak som är så väldans kul med att bygga hus. Vi får träffa människor som är så kunniga och proffsiga inom sina arbetsområden. Vi frågar och de förklarar så att vi faktist fattar…..;)

Nu är det fredag och ikväll ska jag och titta på ”Så som i himmelen” för andra gången. Barnvakt är bokad och jag ska bara luta mig tillbaka och njuta av denna makalösa föreställning. Blir en bra start på helgen detta.

Ps, trasiga jeans får matchas med underställ och underställ får matchas med naglar!

2 Comments

  • Christina skriver:

    Nej, nej här från andra sidan landet tröttnas det aldrig på inlägg vare sig från huset, frön eller kids😅 Herre Gud, nu har jag glömt om ni har valt det URVIKTIGA kökskaklet?!?!? Det måste du visa igen i så fall😍 Ha en skööön helg!! Jag ska njuta i skolans idrottshall, då jag ansvarar för all mat i helgens fotbolls cup som vi har här varje år, har förberett toast, korv och hamburgare för 54 fotbollslag denna fredagskväll😅 Asså detta ”mamma-liv” bara att skratta och njuta av aktiva, glada ungar😘

    • Anna-Maria skriver:

      Ja jösses vilket jobb som fotbollsförälder! Heja dig! Har ännu inte riktigt beslutat kring allt kakel. De drog iväg lite prismässigt och vi får nog köra på något som är lite snällare mot plånboken 😉 men kan bli fint ändå. Stor stor kram

Leave a Reply