Skip to main content

Senaste tiden har varit intensiv. Föralldel senaste åren har varit intensiva. Men om vi tittar på de senaste två månaderna så har dom späckats med massor, massor av jobb, husbygge, sälja lägenhet och landställe, en viss ekonomisk oro inför försäljningen, inskolning av barn på förskola, monster bacillen som slog undan benen på hela familjen. Den ständiga sömnlösheten.

Ja egentligen alla komponenter som i alla fall för oss kan leda till onödigt skav och tjafs.

Men tvärtom denna gång. Vi har aldrig varit närmare och aldrig samarbetat bättre . Jag kan till och med slå på stort och erkänna att jag ser honom i ett nytt ljus och är som nykär.

Jag har en tendens att lägga all min ögonkontakt på barnen, allt mitt fokus hamnar där. Det svider lite att erkänna men ibland glömmer jag faktiskt bort att jag har en man…..

Men han står ju där bredvid mig. Vi går tillsammans och jag älskar det!

6 Comments

Leave a Reply