Skip to main content

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Morgans födelsedag! Tjoho och hurra! Vi är kanske inte på något superduper mega firar humör just nu. Firandet får komma lite senare.

Förra året slog vi mer på stora trumman, då fyllde han ju faktiskt 50 år. Vi fick barnvakt i present och jag bjöd ut honom till resturang Himlen. Med utsikt över hela södermalm, så åt vi en helt otrolig avsmakningsmeny. Det var bra på så många sätt. Som småbarnsföräldrar så är vi vana att kasta i oss maten och hinner knappt känna om falukorven är vidbränd eller ej. Men en avsmakningsmeny tar tid. Tid som vi inte hade haft på drygt ett år just då. Att få sitta så, prata en mening till slut. Det var makalöst fint!

Och sen bjöd vi till fest på våran innergård. Så mysigt, ett riktigt härligt sommarhäng helt enkelt.

Alva och Edvin var inte på sitt bästa humör, fick hjälp av både syrran och mamma. Men jag var ändå tvungen att springa och amma titt som tätt för att minska gråtkaoset som lätt kunde uppstå annars.

På en aningen darrig ben höll jag tal och det handlade framförallt om det vi delar. Kaoset som kan uppstå ,men mest dom där stunderna när en liten tar sitt första steg, säger sitt första mamma, pappa.

Att få dela allt det där! Älskart!

Hur härligt det än är med både avsmakningsmeny och festligheter. Så är det ju såhär, i detta hav av barn, bakom någon soffa där du försöker fånga en stunds sömn. Det är i detta jag älskar dig som allra mest!

Hipp hurra för Morgan idag!

4 Comments

 • U40+ skriver:

  Grattis till Morgan🎶Ja precis så känner jag kärleken till min man är som störst när han bygger något hemma och är den närvarande pappan som hittar på bus och aktiviteter. Sedan att någon gång få äta middag ute ensamma är så mysigt. Jag är inte för blommor och presenter mer för vad han gör för oss alla i vardagen med både tid och omtanke❤️

  • Anna-Maria skriver:

   Härligt! och en annan grej som är bra med omtanken är ju att den faktiskt är gratis 🙂 Morgan hälsar och tackar! ha en fin, fin kväll

 • Malin skriver:

  Precis just nu älskar jag min man mest, när han sitter med tre barn i knät och läser Bamse med olika röster för varje karaktär… Lyx och flärd i all ära, men det är ju i vardagen magin uppstår! (Sen tackar jag ju inte nej till lyx då och då, men det är inget måste)
  Stort grattis Morgan!

  • Anna-Maria skriver:

   Morgan hälsar och tackar 🙂 ja, visst är det de där små stunderna som är guldet!

Leave a Reply