Skip to main content

Vi firade nationaldagen genom att dra till landet för ännu mer gräsklipp och fix.

Alva firade ändå kungligt!

Så mycket som skulle hinnas med på en enda stackars dag. Tur jag har en så vansinnigt snäll mamma som åkte hela vägen från Mora för att hjälpa oss. Inte bara jag och Morgan som var nöjda med det upplägget.

Känslan när gräsmattan är nyklippt!

Så behagligt!

Visst har jag nämnt att vi ska sälja landet?! Planen var ju att genomföra detta till hösten, just nu har vi så mycket med andra grejer omkring oss, bla ska vi ju flytta till en andrahandslägenhet alldeles strax.

Men jag fick ett ryck! Vi köööööör bara järnet nu, fixar i ordning vårt lilla paradis, tar mäklarbilder och har en första visning helgen efter midsommar. Det här med visningar kan ju ta lite tid så lika bra att dra igång tänker jag.

Vi ska putsa vår stuga så fin, så fin och så fort vi har fått mäklarbilderna så lägger jag ut dom här.

Kanske någon som är sugen på ett litet paradis söder om Norrtälje?

Kram på er och ha en riktigt fin söndag.

2 Comments

  • Kicki skriver:

    Vilken lycka att få umgås alla barnbarn 💜💛💚💙❤❤😃

  • U40+ skriver:

    Så tacksamt att ha en mormor som ställer upp. Vi har tur och har våra föräldrar bara 2,5 mil bort men när man fått barn vid 30+ har inte behovet av barnvakt känts viktigt men några gång per år har det varit skönt. Däremot härligt just att de kommer och leker och är nära barnen. Nu har vi tonåringar så de har annan relation till f/f/m/m nu men den bottnar i hur närvarande de var tidigare. Så ni fixar och grejar👍 Nog skönt sälja nu och ägna energin till all planering kring huset. Sedan säkert lättare sälja sommarparadiset nu när det är som vackrast🌺🌼🌹🌞

Leave a Reply