Skip to main content

Jag har släppt sargen. Det har varit på gång så länge i mina tankar men nu så var det gjort!

Typ hela mitt vuxna liv har jag haft samma arbetsgivare.

Jag började arbeta på H&M, först som säljare, fick ett facklig uppdrag, arbetade tillslut fackligt på heltid. Började jobba som HR/ställföreträdande butikschef. Hoppade på att arbeta än mer HR relaterat, främst med arbetsmiljö. Fick även möjlighet att smaka på en del arbetsrätt. Allt inom samma företag. Som jag lärde mig!!!! Människorna jag mötte! Jag hade turen att hamna under vingarna på flera rutinerade medarbetare, som trodde på mig, som gav mig förutsättningar att lyckas med det jag tog mig för. Är så tacksam!!!!!

Men någonstans gick jag nog vilse. Som om jag hoppade på ett tåg och inte riktigt visste vart jag var på väg. Så himla glad över att få frågan, så visst hängde jag gärna med på resan! Men det var ju just det, jag hängde med….

Så var det ju det där med reflektion, som varit helt obefintligt för mig. Men som jag nu under min tjänstledighet faktist tagit mig tid till. Jag vill inte bara hoppa på tåget och hänga med. Jag vill köra själv ju!

Projektledning är ju vad jag studerat till och när jag tittat på Morgans företag och vi pratat om att det är dags att anställa en assistent till honom. (Det behövs helt enkelt någon som kan arbeta med allt administrativt. )Men varför anställa någon vi inte känner när vi kan anställa mig?! Mig känner vi ju jättebra 🙂

Så nu är jag alltså anställa av Morgan Alling produktion AB som projektledare/admin. Detta kommer jag göra på deltid vilket passar mig fint just nu. Vill gärna få möjlighet att lägga mer tid på bla blogg och insta. Drömmer om att kunna presentera mer rörligt material. Filma hur trädgården växer fram tex.

Jag har även sneglat på en utbildning i kreativ skapande för skolan. Finns en liten dröm om att jobba som dramapedagog…..Och så det där med trädgård. Hade mer än gärna arbetat extra i någon handelsträdgård! Ni ser ju drömmarna är många och går åt fler olika håll. Så jädra gött att tillåta mig till det! Frihet!

Och nu ligger ju världen öppen för mig! Det känns så omvälvande och läskigt och alldeles, alldeles underbart!

Det är jag som kör mitt eget liv!

Allt kommer att ordna sig! Allt kommer att bli bra!

11 Comments

 • Antonia skriver:

  Oj vad spännande! Grattis! Jag driver också företag ihop med min sambo och rekommenderar att man hittar en tydlig gräns mellan jobb och privat. Annars skulle vi nog prata jobb jämt!

  Kommer det nya filmer från huset snart? Kram

 • Kicki skriver:

  Så bra så rätt🥳👍🥰🌺

 • Jenny skriver:

  Så kul! Jag lämnade också H&M efter 17 år för att jobba tillsammans med min man. Och jag ångrar det inte en sekund. Varje dag känner jag sån enorm glädje och kärlek över att få jobba med den som är min största trygghet i livet. Vi har så himla kul tillsammans och hela familjen fick en annan sammanhållning efter att vi började jobba tillsammans. Älskart!
  Kram!

  • Anna-Maria skriver:

   Men så himla härligt! Tack för att du delar med dig. Känns rätt men en aningen pirrigt…..så väldigt skönt att höra från någon som varit i samma situation.
   Stor kram!

 • Malin skriver:

  Heja dig! Det kommer bli toppen 👍🏻

 • AMi skriver:

  Lycka till Anna! Nyfikenhet, öppenhet och frihet är fantastiska drivkrafter. Att ta steget säga ja! istället för nej! till möjligheterna är tufft och spännande. Ibland är osäkerheten tröttande men vinsten blir så mycket större, när man kommit över den. Allt kommer att bli mycket bra.

 • Emmy skriver:

  Så modigt, klokt och inspirerande, Anna-Maria! Stort lycka till! Det ska bli spännande att följa din resa här, på Insta och i podden 🙂

 • Sara Nystuen skriver:

  Men wow vad spännande, och vad modig du är, Heja dig 🤩👍🏻🙌🏻 Stort lycka till med nya jobbet! Och extra roligt för oss följare att du vill fortsätta Satsa på bloggen 💞🥰
  Jag måste även slå ett extra slag för dramapedagog. Barn är otroligt roligt att jobba med, ingen dag är den andra lik😉 själv jabbar jag som lärare i Särskolan. Älskar mitt jobb! Men min jobbdröm är att öppna dagligverksamhet på gården för människor med intellektuell funktionsnedsättning.
  Trevlig helg önskar ”trevliga paret” från ett kyligt Varberg. Brrrrr 🍀💙

  • Anna-Maria skriver:

   Åh, vilket roligt jobb du har! Ja det finns ju så mycket kul när en bara höjer blicken en aning. Hoppas du får till drömjobbet! Låter underbart! Men snart har ni väll en hund hos er. Myyyys 🙂 kram

Leave a Reply